In de bioscoop

Geplaatst op zondag 24 december 2023 @ 16:09 , 284 keer bekeken

Callas - Paris 1958

Maria Callas maakte haar legendarische debuut in Parijs op 19 december 1958, een onvergetelijke avond bijgewoond door prominenten zoals de Franse president René Coty, Jean Cocteau, Brigitte Bardot en Charlie Chaplin. Callas schitterde op het podium van de Parijse Opéra in de mooiste couture en juwelen ter waarde van een miljoen dollar. Het repertoire in deze voorstelling toont de zangeres op haar best, zowel als opera-actrice als in recital.

Fallen Leaves

Ansa is werkzaam in een supermarkt waarna ze een job aanneemt als afvalsorteerder. Holappa is een zandstraler die aan de drank zit. Beiden zijn eenzaam en kruisen op een nacht elkaars pad in Helsinki. Ondanks de tegenslagen en misverstanden pogen ze een relatie op te bouwen.

Le-pot-au-feu

De gerespecteerde kokkin Eugenie werkt reeds twee decennia voor Dodin. Hun hechte band vertaalt zich in een romantische relatie en in overheerlijke gerechten die wereldwijd zelfs de meest gerenommeerde chefs versteld doen staan. Wanneer Eugenie niet van plan is om zich te binden besluit Dodin om voor haar te koken.

Bioscoop

 

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: